Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا عبدالهی لاغری در استانهای ناامنی غذایی فراوان است و یکی از اقدامات این است که سو تغذیه و کوتاه قدی را به دنبال دارد. برای مهار این قضیه شیر مدرسه باید مور توجه قرار گیرد.در استان های شمالی کشور چاقی روند افزایشی دارد . به غیر از آموزش باید مسائل دیگر نیز در مهار افزایش وزن موثر باشد.

به گزارش برنا؛ اجرای بسته تحولی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان ( طرح کوچ) با موضوع اجرای بسته تحولی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) و تحلیل آمار شاخص توده بدنی حدود 14 میلیون دانش آموز در سال تحصیلی جاری امروز با حضور محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مقوله چاقی یک مشکل جهانی است ما معضل چاقی را در بین تمامی افراد داریم. روند چاقی در بین کودکان و نوجوانان افزایش یافته است. در یک دوره 10 ساله اضافه وزن در بین کودکان زیر 5 سال دو برابر شده است و این چاقی به رده های سنی دیگر نیز همراه فرد است.

او گفت: برای مهار چاقی نیازمند تعامل با دستگاه های دیگر هستیم. در کنار وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت باید دیگر دستگاه ها هم همراه باشند تا محیط برای چاقی دانش آموزان ایجاد نشود. هزار و 400 کارشناس سلامت در وزارت بهداشت برای کنترل چاقی در  دانش آموزان در نظر گرفته شده است تا زمانی که تبلیغات صدا  و سیما و بیلبوردها انواع کالا های چاق کننده را تبلیغات می کنند و برنامه های صدا و سیما خوردن نوشابه تبلیغ می کنند. آموزش ها به نوعی موثر نیست. آموزش می دهیم اما با تبلیغات آموزش بی اثر می شود.

عبدالهی با بیان ایکه فرهنگسازی تغذیه در مدارس اهمیت دارد، گفت: از مراحل پیش دبستانی باید بچه ها با فرهنگ تغذیه آشنا شوند. باید مفاهیم تغذیه مناسب در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد.

 به گفته او در قالب تفاهم نامه بین ذی نفعان اصلی بین وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش امضا شود تا وزارت ورزش، صدا و سیما و سازمان بهزیستی و .. مجموعه ای از کارها را در کنار یکدیگر انجام دهیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: باید پیشگیری و کنترل وزن باید سالانه پایش شود در کنار آن هم کنترل وزن با محوریت استانداری پیش برود و هر سازمان بر اساس رسالتش به فعالیت بپردازند. باید استانداردها بازنگری شوند. در نهایت در کنار همکاران آموزش و پرورش تلاش می شود و مشاوره و تنظیم رژیم غذایی انجام می شود اما اگر محصول سالم نداشته باشیم موثر نیست. باید برای تحرک بدنی امکانات کافی مورد نظر باشد.

به گفته عبدالهی لاغری در استانهای ناامنی غذایی فراوان است و یکی از اقدامات این است که سو تغذیه و کوتاه قدی را به دنبال دارد. برای مهار این قضیه شیر مدرسه باید مور توجه قرار گیرد.در استان های شمالی کشور چاقی روند افزایشی دارد . به غیر از آموزش باید مسائل دیگر نیز در مهار افزایش وزن موثر باشد.

 او تاکید کرد: معضل چاقی یک معضل کشوری است. در بحران کرونا چاقی خطر مرگ ناشی از کرونا را افزایش می دهد.

//انتهای پیام:5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کنترل وزن و چاقی دانش آموزان آموزش و پرورش وزارت بهداشت دانش آموزان کنترل وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد